Зрителите, които са гледали първия сезон на Stranger Things най-вероятно помнят, че Мили Боби Браун изиграва ролята си подстригана толкова късо, че е почти без коса.

Мили Боби Браун, Ноа Шнап и закачките за сватба между двамата

Обещанието, което Мили Боби Браун даде

Възможен ли е брак между нея и Ноа Шнап

Тогава на актрисата ѝ се налага да обръсне главата си, но с напредването на епизодите и сезоните на хитовия сериал, връща предишната си прическа.

И едва ли за решенето си от преди години Мили съжалява. Именно благодарение на ролята си на Илевън се изстрелва успешно в актьорската професия.

А сега, когато за първата част от четвъртия сезон на Stranger Things героинята ѝ отново е с момчешка подстрижка, вероятно доста фенове са се запитали дали Мили е трябвало за втори път да жертва дългата си коса.

Отговорът на този въпрос е "не". Предполагаме, че актрисата е въздъхнала облекчено, когато от екипа на продукцията ѝ предлагат професионален фризьор да създаде специална перука.

Оказва се, че процесът отнема немалко време и усилията на още двама души, които да помагат при прикрепянето на перуката. Това разбираме от видео, което самата стилистка Сара Синдсгол е качила в Instagram профила си.

Първо е трябвало дългата коса на Мили да бъде стегнато прихваната и плътно прибрана към главата ѝ, за да не се изглежда сякаш има странна подутина.

Running Up That Hill, Кейт Буш, Stranger Things, Netflix, Spotify и как песента от 80-те отиде на върха на класациите

37 години по-късно - отново на върха като през 80-те

Ще стане ли песента на Кейт Буш хит и на 2022 г.

Следващата стъпка е била върху главата ѝ да бъдат поставени парчета плат, които да наподобяват скалп. А пък последната, да се постави предварително направената къса перука.