Миналата седмица твърденията, че на Арън Тейлър-Джонсън му е предложена ролята на Джеймс Бонд обиколиха интернет със скоростта на светлината.

Арън Тейлър-Джонсън и твърденията, че е получил оферта да изиграе Джеймс Бонд

Новият Джеймс Бонд - на финалната права

Може би вече знаем кой ще е той...

Към момента обаче няма официално потвърждение, че именно той ще бъде наследникът на Даниел Крейг в ролята на г-н Бонд. Вероятно, ще почакаме още малко, докато разберем каква точно е истината.

Но докато очакваме това да се случи попадаме на нови интересни твърдения, свързани с бъдещето на тайния агент. А именно, че Сидни Суийни е набелязана да бъде момичето на Бонд в следващия филм, пише DMARGE.

Тази новина ни вълнува доста, защото сме фенове на Суийни, която през последните години набира все по-голяма скорост в Холивуд. Но очакваме, разбира се, официално потвърждение пред да започнем да се радваме.

Сам и Арън Тейлър-Джонсън - как приемат критиките за 23-годишната си разлика във възрастта

23 години разлика, 12 години брак и 2 деца - любовта на Сам и Арън Тейлър-Джонсън

Как приема критиките актьорът

В "Смъртта може да почака" - последният филм на Бонд с Даниел Крейг, за първи път бе представен нов агент с тайното наименование 007. И това бе героинята на Лашана Линч - Наоми. С този ход продуцентите на франчайза показаха, че усещат накъде духа вятъра и че включването на женски образи в значими роли е повече от важно.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг и какво да очакваме от 25-ия филм за Джеймс Бонд

Какво да очакваме от "Смъртта може да почака"

Получи ли Даниел Крейг изпращането, което заслужава след пет филма и много контузии

Твърденията са, че Сидни Суийни е фаворит за ролята, като се споменава също, че Колин Фърт и Тарън Еджертън също са набелязани. Те обаче ще изиграят Ем и Кю - други два значими персонажа за франчайза на Джеймс Бонд.