Ако трябва да определим най-сексапилната актриса от новото поколение на Холивуд, Сидни Суийни еднолично грабва титлата. Една от последните й прояви беше на афтърпартито на Оскарите, където тя напомняше най-големите икони на Холивуд - Мерилин Монро и Анджелина Джоли.

Сидни Суийни на Оскари 2024 - защо облече рокля на Анджелина Джоли на афтърпартито на Vanity Fair

Сидни Суийни и Анджелина Джоли - като две капки вода

Как младата актриса се вдъхнови от класиката

Преди дни пък се състоя премиерата на последния филм на 26-годишната актриса "Непорочна" в Лос Анджелис. И Сидни не пропусна да затвърди образа си и да остави на всички свои фенове много поводи за обсъждане.

Тя носеше авангарден топ в бяло, който представляваше две ръце, обгърнали кръста й, и държащи букет в цветя. Цветята образуваха предната част на дрехата, а на всички беше пределно ясно, че Суийни не носи нищо под тях.

Снимка 657577

Източник: GettyImages

Затова пък долната част на тоалета й беше обрана, за да остави вниманието върху топа - черен широк панталон с висока талия и черни обувки.

Снимка 657576

Източник: GettyImages

Впечатление ни направи и компанията на Суидни Суийни на премиерата. Освен с колегите си от филма "Непорочна" - Симона Табаско и Бенедета Поркароли, тя позира щастлива с майка си Лиза и двете си баби. Очевидно Сидни наистина разчита на жените в живота си.