Честит петък! Време е за краткия ни музикален обзор на седмицата. Избрали сме няколко парчета, които да слушате, докато избирате подарък за Свети Валентин.

Началото поставяме с нещо много лирично, романтично и идилично. Passenger, които успяват да ни разревават всеки път с "Let Her Go" са записали акустична версия на новата си песен Sword From The Stone.

Tell Me You Love Me пък е името на песента на Суфян Стивънс. Не бихме казали, че ни изненадва с нещо, но пък заслужава внимание заради факта, че видеото е снимано от Лука Гуаданино ("Призови ме с твоето име", "Ние сме каквито сме").

Време е за две дамски парчета - да разведри настроението тук е Sia в комбинация с Давид Гета.

След нея пък е често споменаваната напоследък FKA Twigs с едно драмтично парче, в което певицата моли любимия си да й има доверие. Да предположим ли от коя своя връзка се е вдъхновила?

FKA twigs, емоционалният и сексуален тормоз на Шая Лебоф и какво разказа певицата за него

Как Шая Лебоф е тормозил сексуално и емоционално FKA twigs

Разказът на певицата

Завършваме с едно просто на пръв поглед видео на Стивън Уилсън, в което лицето на изпълнителя се "сменя" с лица от настоящата попкултурна сцена - Марк Зукърбърг, Робърт Дауни-младши, Доналд Тръмп, Крис Хемсуърт, Скарлет Йохансон. Темата пък е за "новата ера на нарцисизма и прекаленото внимание към себе си" по думите на самия Уилсън. Доста любопитно!