За евентуално продължение на "Карибски пирати" се заговори преди няколко години, когато за главната роля се спрягаше Марго Роби. "Женската" версия на филма обаче така и не се случи, а идеята за нови пиратски приключения умря (поне в публичното пространство).

"Карибски пирати", Джери Брукхаймър, Марго Роби и какво се случва с женската версия на филмите

Има ли все пак шанс за женската версия на "Карибски пирати"

Ето какво казва Джери Брукхаймър

Напоследък обаче отново се заговори за "Карибски пирати", а продуцентът на всичките пет филма до момента Джери Брукхаймер каза пред ComicBook.com, че със сигурност ще се появи някаква нова версия на филма, макар да не е ясно кога точно.

Последният попитан за "Карибски пирати" се оказа Остин Бътлър. 32-годишният актьор от "Елвис" и "Дюн" от известно време е спряган за участие в евентуалното продължение. Директен въпрос дали е включен в него той получи от ЕТ.

"Наистина ли? Не бях чувал за това. Много обичам "Карибски пирати"", коментира Бътлър. И допълни, че в училище е трябвало да направи плакат на любим музикант или филм, и той се е спрял именно на "Карибски пирати".

Остин Бътлър

Източник: GettyImages

Остин Бътлър

"Би било трудно, защото всички в оригиналните филми се справят толкова добре. Обожавам това, което Джони Деп постигна там", казва още Остин Бътлър, когото скоро ще можем да гледаме по кината в "Моторджии".

Последният филм от поредицата за "Карибски пирати" беше "Отмъщението на Салазар", който излезе през 2017 г.