С всичко случващо се около Джони Деп през последните години не вярвахме, че скоро можем да видим нов филм за "Карибски пирати".

Марго Роби, "Карибски пирати" и какво се случва с филма

Какво се случва с женската версия на "Карибски пирати"

Нещата не са много обнадеждаващи

Но имаше някаква надежда, защото преди около две години беше обявено, че се подготвя нова версия на пиратите, в която обаче Марго Роби ще бъде главно действащо лице. Идея, която наистина много ни допадна. Но с голяма доза разочарование преди около месец разбрахме, че този филм може и да не види бял свят.

Тогава в свое интервю Роби заяви, че нищо не се случва и очевидно няма да го бъде. Но може да се окаже, че не всичко е свършило. В интервю за Collider Джери Брукхаймър, който е продуцент на филмите за "Карибски пирати" и също така движи нещата около новите проекти, ни дава малко оптимизъм.

Продуцентът твърди, че в момента се работи върху два нови филма от франчайза, като този, воден от Марго Роби просто е останал на заден план, защото идеята на студиото е първо на екран да бъде пуснат другия, за който нищо не се знае до момента.

Джони Деп, "Карибски пирати" и ще се завърне ли актьорът във филмовата поредица

Ще бъде ли Джони Деп отново Джак Спароу

Всички се питаме това

Но според Брукхаймър това не означава, че филмът с австралийската актриса е "погребан", а просто и неговото време ще дойде. Продуцентът обаче не се наема да даде никакви ориентировъчни срокове кога ще се случи това. Сега, когато знаем, че все пак идеята за женска версия на "Карибски пирати" не е отхвърлена, остава друга голяма питанка - дали Джони Деп ще има участие в другия подготвян филм.