Всички сме чели за диви и откачени истории, които се случват на изпълнителите по време на концерт или в студиото, докато записват някой албум. А ако говорим за метъл изпълнители или банди, то тогава историите са дори още по-шантави и луди.

Точно като тази за една от песните на Guns N'Roses, за която се твърди, че съдържа сексуални звуци от изневяра с Аксел Роуз. Въпросното парче е "Rocket Queen" от хитовия дебютен албум на рок легендите Appetite for Destruction от 1987 г.

Тогава 19-годишната Адриана Смит, близка до групата фенка, стриптизьорка и гадже на барабаниста Стивън Адлър, открива, че Адлър ѝ изневерява. Бясна и решена да си отмъсти, тя отива в студиото, където вокалистът Аксел Роуз записва допълнителни вокали за "Rocket Queen". Той толкова много иска да улови автентични сексуални звуци, че решава да ги възпроизведе с Адлър.

Двамата правят секс и записват около 30 минути от акта с вокалните микрофони наоколо, което е потвърдено от няколко инженери в студиото и може да бъде чуто някъде след втората минута на песента.

Аксел Роуз от Guns N' Roses с обвинения за сексуално насилие и побой

Аксел Роуз от Guns N' Roses - отново обвинен за сексуален насилник и побойник

Какви са обвиненията към музиканта

"Аксел искаше малко порнографски звуци в "Rocket Queen", така че той доведе това момиче и те правиха секс в студиото. Накрая записахме около 30 минути сексуални шумове", разказва звуковия инженер Стив Томпсън.

Адриана Смит се съгласява да направи това "заради бандата и срещу бутилка Jack Daniel's", но не след дълго се разкайва. Смята се, че години след това започва да търси спасение от вината и срама в алкохола и наркотиците.

Black Sabbath, Asking Alexandria, Slipknot - три от най-откачените истории на метъл банди по време на турне

3 от най-откачените истории на метъл банди

Шеметни години по време на турнета

Говори се, че Аксел е правил подобни експерименти и друг път, но това е единственият потвърден случай от няколко източника, пише Vintage Heavy Metal.