Връзката на Ашли и Джейк започва чрез приложение за запознанства. Двамата се опознават първо виртуално, а след това се уговарят да се видят на кафе. И понеже срещата им минава изключително добре, още същия ден отиват и на вечеря. В края на вечерта Ашли се прибира при съпруга си, а Джейк - при съпругата и детето си.

Джоузеф Уилямс - мъжът, роден с отофациален синдром, заради който няма долна челюст

Той няма долна челюст и се храни през тръба, но въпреки това една жена се вюбва в него

Когато любовта е по-силна от всичко

Към днешна дата и двамата са в полиаморна връзка, тоест имат любовни отношения с повече от един човек по едно и също време, и със съгласието на всички участници в нея. По думите на Ашли честността и комуникацията са крайъгълен камък в този тип взаимоотношения. След като тя среща Джейк, се развежда със своя съпруг. Джейк обаче все още е семеен. И в същото време все така поддържа връзка с Ашли.

Като си припомня началото на любовната им история, Ашли разказва, че първоначално с Джейк са били отдалечени чисто физически. Разстоянието помежду им обаче не е непреодолима пречка и двамата пътуват няколко пъти седмично, за да се виждат.

Снимка 643612

Източник: iStock

Известно време след това на Ашли ѝ се налага да смени работата си и да се премести по-далеч. И въпреки че това изглежда като основателна причина с Джейк да се разделят, той очевидно държи твърде много на връзката им, тъй като дори по-голямото разстояние не го отказва.

Двамата преодоляват тази трудност и след осем дълги и нещастни месеца, Ашли в крайна сметка сменя професията си и се смести в града на Джейк. Оттогава са изминали вече две години и по думите на жената връзката им никога досега не е вървяла толкова добре.

Снимка 643605

Източник: iStock

Въпреки че Джейк е все така семеен, се вижда с Ашли всеки ден. Двойката дори има разработен график, според който те прекарват няколко вечери от седмицата заедно, както и част от уикенда. В останалото време Джейк е с жена си и детето си.

Освен че семейният му живот явно върви гладко, отношенията му с Ашли също се развиват добре. Двамата имат съвсем нормален ритъм на живот, работят и в свободното си време пътуват. Тази година например те организират първата си едноседмична ваканция, в която съчетават дистанционно работата си с посещения на музеи и различни туристически дестинации.

"Често намираме време да пътуваме за няколко дни и тази зима ни предстои друга голяма ваканция за рождения ми ден. Навършвам 40 години и прекарването на този важен рожден ден заедно ще означава толкова много", споделя Ашли пред Insider.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

Тя напълно откровено издава също, че макар с Джейк да нямат брак, това не означава, че са по-малко отдадени един на друг. И допълва, че важното в отношенията им са всички премеждия, през които са преминали заедно и които са направили връзката им по-силна от всякога.