Може и на повечето фенове да им е странно, но футболът е все по-свързан с модата. Не са малко тенденциите, които тръгват именно от футболистите. А и те самите следват доста такива.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Не са изключения и играчи като Ектор Бейерин, които освен футбола, имат и друга голяма страст - модата. Пол Погба също е в този отбор, като дори излиза с едни гърди напред.

От BBC разбираме, че футболистът на Манчестър Юнайтед е пуснал веган бутонки. Adidas Predator Freak са разработени съвместно с дизайнерката Стела Макартни и освен че не съдържат животински продукти, за изработката им са използвани и рециклирани материали.

Adidas Predator Freak обаче не са само за красота, защото от adidas твърдят, че са създадени така, че да отговарят на професионалното ниво, на което играе Пол Погба. Самият той споделя, че идеята се е родила през миналата година в началото на пандемията.

В месеците, в които не е можел да играе футбол, се е отдал на другата си голяма страст - модата. И така заедно със Стела са достигнали до идеята за дизайна на бутонките.

Ектор Бейерин, One Tree Planted и защо футболистът ще засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

Футболистът, който ще засади хиляди дървета

Ектор Бейерин обещава да засади по 3000 дървета при всяка победа на Арсенал

От Peta, разбира се, приветстват решението на adidas да създадат веган футболни обувки, като изразяват надеждите си, че това ще ги подтикне да спре да използва животински кожи като цяло.