Винаги е удоволствие човек да гледа Моника Белучи на голям екран, особено предвид факта, че през последните години италианската актриса не участва в много филми. Затова и смятаме да не пропускаме един от последните ѝ "Паяк в мрежата".

"Един дъждовен ден в Ню Йорк", Уди Алън и един от филмите, които да не пропускаме на Киномания 2019

Една неочаквано възникнала любов и последвалите куп непредвидени ситуации

"Един дъждовен ден в Ню Йорк" на Уди Алън идва на Киномания

Филмът е копродукция между Белгия, Холандия и Израел. Режисьор е Еран Риклис, а освен Моника Белучи, участват още познати имена като Бен Кингсли и Итай Тиран.

С действие, развиващо се в днешна Европа и вдъхновен от истински събития, "Паяк в мрежата" проследява историята на някога възхвалявания таен агент Адерет (Бен Кингсли), който обаче вече не може да се представя на нужното ниво. Шефовете му, недоволни от методите му на работа, се опитват да го изкарат от играта. Пред тайния агент обаче се открива прекрасна възможност за финално възмездие чрез мисия под прикритие.

Снимка 449682

Източник: Киномания

Той открива следа в сделка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток, но Мосад изпращат по петите му младия агент Даниел (Итай Тиран). Вместо да се съсредоточи върху целите си, Адерет обаче се разсейва, запленен от съблазнителната си мишена в лицето на красивата Анджела (Моника Белучи).

"Паяк в мрежата" е с прожекции на 23 ноември от 20:30 ч. в Люмиер Лидл, на 26 ноември от 18:45 ч. в Кино G-8 и на 27 ноември от 19:45 в Euro Cinema.

"Физика на тъгата", Георги Господинов, Киномания и още един от филмите, които да не пропускаме на фестивала

Как изглежда физиката на тъгата

Романът на Георги Господинов на късометражен филм на Киномания