През септември миналата година излезе документалният филм This Is Paris, в който богатата наследница на империята Hilton разкри тежки моменти от миналото си, включително връзки, изпълнени с насилие.

Парис Хилтън, насилието, връзките и какво е преживяла в миналото

Насилието, през което Парис Хилтън преминава

"Бях душена, бях удряна..."

Има ли нещо, което още не знаем за многоликата Парис Хилтън? Явно има и ще го научим от автобиографичната ѝ книга.

На 40 години актрисата, певица, бизнес дама и светска личност Парис Хилтън е готова да се обърне назад и да разкаже живота си в книга. Тя е продала правата за нея на издателството Dey Street Books, от което описват мемоарите на Парис Хилтън като "откровено честни и дълбоко лични".

Издателите обещават на читателите да покажат "истинската Парис Хилтън, чиято светска персона еволюира" и се надяват да повторят успеха на автобиографичната книга Open Book на певицата и модна дизайнерка Джесика Симпсън.

Книгата на Симпсън излезе през февруари 2020 г. и беше номер едно по продажби, пише Page Six. Според информация на представител на издателството, надеждите им са да се възползват от "успеха на книгата на Джесика Симпсън и носталгията по поп културата от началото на 2000-те".

Парис Хилтън, секс видеото ѝ и как се е чувствала след пускането му в интернет

Какво има да каже Парис Хилтън за секс видеото си

Ровим в спомените от 2004 г.

Издателят не разкри заглавието на книгата или датата на издаване. Очаква се, подобно на Симпсън, Хилтън също да разкрие задкулисни подробности за някои скандални инциденти, връзки и моменти от живота си и развитието на поп културата изобщо.