В момента Парис Хилтън, 39-годишната наследница на империята Хилтън, изглежда спокойна, щастлива и сигурна във връзката си с Картър Реум. Но това невинаги е било така.

Парис Хилтън, This Is Paris, YouTube Originals и филма за живота на риалити звездата

Кошмарите на Парис Хилтън

Риалити звездата – както никога никой не я е виждал

Няколко от бившите ѝ приятели са били добри към нея известно време, но само за да разкрият по-късно истинските си лица.

„Преживях толкова връзки, изпълнени с насилие“, казва риалити звездата пред People. "Бях душена, бях удряна, блъскана с агресия. Търпях неща, които никой не трябва да търпи."

Съвсем скоро, на 14 септември, в канала на Парис в YouTube трябва да бъде излъчен документалният филм This Is Paris. В него тя разказва за различни събития от миналото си и по точно от времето, прекарано в интерната в Юта. „Толкова бях свикнала с насилието, че си мислех, че е нормално“, казва за този период от живота си тя.

View this post on Instagram

on

Парис не посочва името на нито един от бившите си приятели, за които твърди, че са се държали зле с нея. За тях тя казва само, че всички са били добри, преди да покажат истинските си лица. Но в един момент нещо се случва, и те стават физически, вербално и емоционално агресивни.

Поглеждайки назад, тя не може да повярва, че е позволявала на хората да се отнасят с нея така.

Парис Хилтън, Ким Кардашиян, замразяването на яйцеклетки и как се е вдъхновила да го направи

Кой е посъветвал Парис Хилтън да замрази яйцеклетките си

И защо

А за настоящата си връзка с Картър Реум Парис не спира да сипе похвали. "С него се чувствам толкова сигурна. Не мисля, че преди наистина съм била готова за добри отношения. И съм толкова благодарна, че намерих най-подходящата си половинка.“