Едва ли можем да сведем причините, поради които Парис Хилтън винаги е в обсега на медиите, до една. Факт е, че от години хората се интересуват какво се случва около нея.

Парис Хилтън, Картър Реум и романтичното предложение за брак на рождения й ден

Парис Хилтън каза "да"

Дано четвъртият път е за щастие

Но понякога не всичко е безобидно, като това дали е сгодена или пък не. През 2004 г. в интернет пространството се появи секс запис с Хилтън. Тогава стана ясно, че бившият ѝ приятел по онова време Рик Саломон е продал видеото с интимностите между двамата на Red Light District.

И до днес въпросното видео може да бъде гледано, което пък - съвсем нормално, засяга Парис. Пред Vanity Fair 40-годишната Хилтън казва, че това ще я наранява до края на живота ѝ.

Парис си спомня, че когато видеото е видяло бял свят, всички са се отнасяли много зле с нея. "Плачех всеки ден. Не исках да напускам дома си и се чувствах сякаш с живота ми е свършено."

Парис Хилтън, Provo Canyon School, и защо е била малтретирана като тинейджър

Поредната ужасяваща история на Парис Хилтън

Когато си само 17 и далече от семейството си

Допълва също така, че не е имала никакво участие в пускането на видеото в интернет. Парис Хилтън казва, че това е интимно преживяване между двама души и доверието ѝ е било предадено, пише Fox News.