Свети Валентин може и да отмина, но не и нашето желание за романтични филми. По всичко изглежда, че 2023 г. ще отбележи голямото завръщане на този жанр - доказва го успехът на Your Place or Mine с Рийз Уидърспун и Аштън Къчър. А сега се задава и нова порция любов.

Your Place Or Mine, Рийз Уидърспун, Аштън Къчър и първи трейлър на романтичната комедия за Netflix

Аштън Къчър както отдавна не сме го виждали

В романтична комедия!

И по-точно - "Отново любов". За двете главни роли режисьорът Джим Строс е играл на сигурно - Приянка Чопра-Джонас е Мира, а Сам Хюън, който след Outlander се превърна в секссимвол, е Сам.

Сам наскоро е преживял раздяла с дългогодишната си приятелка. Мира от две години не може да преживее смъртта на гаджето си. На помощ им идва самата Селин Дион в ролята на... себе си. Сам трябва да прави интервю с нея, а тя му дава ценни съвети за това как да открие любовта.

Друго любопитно участие във филма е това на Ник Джонас - истинският съпруг на Приянка Чопра, който играе самовлюбен мъж, излязъл на среща с нея. Останалите подробности са в трейлъра, но ако някой възнамерява да гледа филма, по-добре да си го спести -  в него е разказано почти всичко.

Премиерата на "Отново любов" е на 12 май по кината.