Имаше времена, когато романтичните комедии бяха от най-популярния жанр, който можем да гледаме на кино. В последните години обаче този тип филми бяха позабравени, а всеобщи властелини на свободното ни време се оказаха стрийминг платформите.

Pamela, a love story и първи трейлър на документалния филм за Памела Андерсън на Netflix

Истинската история на Памела Андерсън

Какво да очакваме от Pamela, a love story

Your Place Or Mine обещава да ни върне радостта от ромком жанра по един старомоден начин, като изключим това, че все пак ще можем да гледаме филма на Алин Брош Маккена по Netflix.

Маккена е сценаристката на "Дяволът носи Прада", "27 сватби", "Закони на привличането", а тук е и режисьор. Главните роли пък са поверени на Рийз Уидърспун и Аштън Къчър - истински ветерани в романтичните комедии.

Ето и историята на кратко. Деби и Питър са най-добри приятели вече 20 години, макар че приятелството им започва със секс за една нощ, отдавна останал част от миналото. Поне за Деби. Питър все още храни чувства, които ще излязат на повърхността, когато двамата разменят за кратко апартаментите си в Лос Анджелис и Ню Йорк.

В Your Place Or Mine участват още Стив Зан, Рейчъл Блум, Джеси Уилямс, Уесли Кимел. Премиерата е на 10 февруари по Netflix - тъкмо навреме за Свети Валентин.