Александра Сърчаджиева е от актрисите, които имат смелостта да бъдат откровени на сцена, и то за дълбоко лични преживавания, някои от които особено болезнени. В изключително емоционалната си пиеса "На живо" тя разказва открито за живота си, а чистата ѝ искренност и неоспорим талант ѝ донасят наградата Аскеер миналата година.

“С гръб към залеза”, Яна Борисова, Димитър Коцев-Шошо, Александра Сърчаджиева и новата премиера в Театър “Сълза и смях”

Когато и тъгата има красива страна

“С гръб към залеза” - една ужасно нежна и страшно смешна история

След успеха на представлението целият екип, който стои зад него, се решава и на продължение. И както всички замесени казват, идеята им е да направят емоционален експеримент и да навлязат още по-надълбоко в "красотата на страданието и смисъла след него".

В новата постановка "На живо и отвъд това" драматургията отново черпи предимно от житейския опит. Този път обаче зрителите могат да очакват много повече нюанси от една човешка история, която понякога трудно се разказва с думи. В продължението има повече дълбочина, разкриване на неподозирани тайни и неочаквано ново присъствие.

На сцената Александра Сърчаджиева ще си партнира с актрисата Радена Вълканова. Другите замесени в пиесата са нейният автор - Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев-Шошо, сценографът Никола Тороманов-Фичо и композиторът Милен Кукошаров.

“Антихрист. Глави VIII, X, XI” с Владимир Карамазов с премиера в Народен театър “Иван Вазов”

С какво ново се е захванал Владо Карамазов

Завръщане към корените

"На живо и отвъд това" е на 7 ноември и 16 декември от 19:30 ч. в Сатиричен театър "Алеко Константинов", а повече информация за представлението има тук.