След серия неуспехи в игрите с романтичното риалити "Един за друг" миналата седмица се разделиха Галина и Владимир. В момента лидери в генералното класиране са Александрина и Феодор, а пък последни с най-малко средства в сметката си засега за Виктория и Явор.

“Един за друг” и кои двойки спечелиха и кои загубиха миналата седмица в предаването

Оспорвани битки и емоционален край в “Един за друг"

Кой остава и кой загуби в надпреварата

Тази седмица за дамите ще има индивидуална игра, в която те ще имат важна задача - да покажат колко добре познават половинките си и доколко са склонни да им спестят болката, дори с цената на загубен залог. Трудни решения ще трябва да взимат нежните половинки, като успехът на изпитанието ще зависи от състраданието им. И то с една уловка - те няма да знаят истинските условия на играта.

А ето какви ще са те. Всеки от кавалерите ще трябва да отговори на 12 въпроса, свързани с отношенията в една връзка, а техните половинки ще трябва да познаят какво са казали. А това ще се случва докато мъжете карат колело.

Снимка 611171

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Дамите ще си мислят, че трябва да дадат определен брой верни отговори, за да вземат залозите. Но всъщност това може да се случи по два начина. Първият - като отговорят на всички въпроси без грешка, а вторият - като спестят болката на мъжете си. Сбъркат ли обаче, всеки път те ще бъдат изправяни пред неочаквани последствия. А за да спечели играта и да удвои залога, жената ще трябва да прояви милост към партньора си повече пъти, отколкото към останалите.

Снимка 611170

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

Това изпитание ще покаже дали и колко състрадателни са дамите. Освен това в епизода в сряда ще разберем коя нежна половинка ще даде най-много правилни отговори, както и коя двойка ще поведе в класацията и коя ще остане с най-малко средства в своята сметка.

"Един за друг" и първото екстремно предизвикателство, което ще се случи в предаването

Първо екстремно предизвикателство за жените в „Един за друг”

Какво ще трябва да направят дамите

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA