Хората, които разчитат на създаването на порнографско съдържание за OnlyFans, за да се издържат, вероятно доста са се изнервили през последните дни.

OnlyFans, Тим Стокели и защо платформата ще забрани порнографското съдържание

Кой е принудил OnlyFans да спре порнографското съдържание

Репутацията е важна

Защото от базираната във Великобритания платформа обявиха, че ще трябва да забранят съдържанието, което е само за възрастни. Като вината беше хвърлена върху банките, които отказват да работят с тях, именно заради порнографското съдържание, от което се изкарват парите.

Това накара Tyga да реагира бързо и да обяви, че от октомври, когато и трябва да бъдат въведени новите ограничения, ще пусне конкурента платформа. И там всичко ще бъде позволено, разбира се.

Но в крайна сметка до забраняване на порното май няма да се стигне. В официалния профил на OnlyFans в Twitter беше публикувана информацията, че новите рестрикции няма да бъдат въвеждани.

Твърди се, че са постигнати нови споразумения с банките и има гаранции, че преводи няма да бъдат забавяни или отказвани. От OnlyFans благодарят на всички, които са изказали мнението си през последните дни, защото благодарение на тях се стига до новите споразумения.

Tyga, OnlyFans, myystar и платформата с порнографско съдържание, която рапърът ще пусне

Рапърът, който ще прави платформа с порнографско съдържание

Tyga ще даде свобода на голотата и конкуренция на OnlyFans

Въпросът сега е дали вече веднъж стресираните създатели на порнографско съдържание просто ще се върнат в платформата, или ще предпочетат някоя друга. Например тази на рапъра Tyga.