Юли се изниза неусетно бързо и така пред нас остава последният месец от лятото такова, каквото го познаваме досега - горещо.

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

"Ченгето от Бевърли Хилс" се завръща

Отпуската може и тепърва да предстои, а това е перфектният период, в който да се отпуснем и починем. Но само с плаж, бири и коктейли не става. Ето защо често прибягваме до гледането на филми и сериали.

И този август от Netflix са се постарали да не скучаем, когато избираме какво ново да гледаме. Ето и кои филми и сериали през месеца ни грабнаха окото.

Inside the Mind of a Dog

Въобще не е случайно, че именно кучетата от всички други животни са известни с това, че са най-добрият приятел на човека.

Този документален филм ще проследи не само откъде идват кучетата като животните, които познаваме днес, но и ще се опита да надникне в главите им. Целта е да разберем какво точно си мислят кучетата.

И дали наистина ни обичат точно толкова силно, колкото и ние тях. А също така можем да станем още по-близки с кучетата, ако разберем тайните им.

Inside the Mind of a Dog е в Netflix от 9 август

Worst Ex Ever

Продължаваме с документанталистиката, защото тя е една от силните страни на стрийминг платформата. Този път обаче става дума за поредица и то с криминален характер.

В нея ще видим четири напълно истински истории за бивши половинки, които са прекрачили всяка граница и са наранили по един или друг начин човека, с когото са.

Истории за предателство, насилие и измама, които ще ни накарат да се замислим дали наистина познаваме човека до себе си. Защото понякога нещата не са такива, каквито изглеждат.

Worst Ex Ever е в Netflix от 14 август

The Union

Завършваме селекцията с един интересен шпионски екшън, в който ще ни потопят Марк Уолбърг и Хали Бери.

Майк е съвсем обикновен човек, който се труди здраво за прехраната си, но животът му ще бъде променен след само една вечер. Вечер, в която се среща с Роксан, своя стара изгора отпреди 25 години.

Неусетно и без предупреждение тя го въвлича в света на шпионите и го изкарва от комфортната му зона. Той е единственият, на когото Роксан вярва, че може да свърши изключително трудна задача, която да спаси стотици шпиони по света, чиято идентичност е изтекла.

The Union е в Netflix от 16 август

През месеца може да обърнем внимание и на четвърти сезон на The Umbrella Academy (8 август), четвърти сезон на Emily in Paris (15 август), Nice Girls (21 август) и Secret Lives of Orangutans (22 август).