Вече сме с пълна сила в лятото и любимият момент за отпуските, които да ни пратят директно към някой плаж. Но без значение дали почиваме с коктейл в ръка, или седмицата е обичайно работна, изпитваме нуждата да гледаме развлекателно съдържание.

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Новите филми и сериали на Netflix през юни

Отново няма да се скучае

Netflix не изневеряват на себе си и не ни разочароват за пореден месец, защото отново са подготвили нови филми и сериали, които да гледаме. Ето какво ни грабна окото за месец юли.

Sprint: The World's Fastest Humans

Започваме с документална поредица, защото именно те са сред най-силните продукции на стрийминг платформата. Sprint: The World's Fastest Humans ще ни вкара дълбоко в материята на някои от най-бързите хора на планетата.

Ще видим как се подготвят и тренират, за да тичат колкото се могат по-бързо. И да се превърнат в най-бързите хора на планетата, защото след отказването на Юсейн Болт всеки иска неговата корона.

Sprint: The World's Fastest Humans е в Netflix от 2 юли

Beverly Hills Cop: Axel F

Няма да си кривим душата и веднага признаваме, че именно това е най-чаканият от нас филм на Netflix този юли, защото е голямото завръщане на Еди Мърфи в ролята на устатия полицай Аксел Фоули от филмите за "Ченгето от Бевърли Хилс".

Този път Фоули се впуска в екшъна, защото животът на дъщеря му е поставен в опасност. За да разбере какво се случва и кой застрашава детето му, той се налага да се разбира с нов партньор (Джоузеф Гордън-Левит), а също така търси старите си дружки Били и Джон, за да му ударят едно рамо.

Е, жителите на Бевърли Хилс дори не подозират какво ги очаква, когато Аксел Фоули започне да разплита случая. От трейлъра виждаме, че ни очаква познатата доза екшън и хумор, което е страхотно.

Beverly Hills Cop: Axel F е в Netflix от 3 юли

Find Me Falling

Романтичните комедии през лятото винаги ни се струват като добра идея. Особено когато действието се развива не чак толкова далеч от нас - в Кипър.

Именно там се озовава залязващата рок звезда Джон Алман. Той търси нов смисъл на живота и се опитва да се откъсне от всичко познато.

Много скоро разбира, че съдбата му е подготвила една много интересна среща, защото в Кипър живее и негова стара любов. Двамата остават шокирани от срещата си и въпросът е дали ще успеят отново да възродят любовта си.

Find Me Falling е в Netflix от 19 юли

The Decameron

Приключваме със селекцията за месеца с един сериал, който ни се струва изключително интересен и тийзърът му успя да ни заинтригува.

The Decameron ще ни върне през 14 век, когато Италия е пламнала от случаи на чума, която буквално избива населението. Но на фона на случващото се шепа благородници решават да напуснат Флоренция и да се отправят към провинцията заедно със слугите си.

Но купонът, който изобилства от секс, вино и музика се превръща неочаквана надпревара за оцеляване и същинска черна комедия.

The Decameron е в Netflix от 25 юли

През месеца може да обърнем внимание и на Sugar Rush: The Baking Point (10 юли), Vanished into the Night (11 юли), Skywalkers: A Love Story (19 юли).