За четири излъчени епизода комедийният сериал на NOVA "Много мой човек" успя да ни разсмее многократно и да ни накара да очакваме всеки следващ епизод с нетърпение.

"Много мой човек", епизод 4 и какво ни подсказва тийзърът за него

Капан за родители и опит за саботаж в новия епизод на "Много мой човек"

Очаква ни поредна доза смях и забавление

Просто защото около тримата главни герои - Миро (Башар Рахал), Виктор (Юлиян Малинов) и Петър (Калоян Катинчаров), и техните семейства постоянно се случват някакви щури и непредсказуеми неща.

В пети епизод комичните случки ще продължат с пълна сила, защото балът на Ивана наближава и трескавата подготовка е факт. А на Миро не му се вярва как парите буквално се изпаряват. Рокли, обувки и какво ли още не.

Затова измисля план как да вдигне иначе високата цена за ремонта на вилата на Майкъл. Малкият Митко ще трябва направи нещо, което определено не иска - да се запознае с новия мъж в живота на майка си - Майкъл. Самата Маргарита пък няма да е особено очарована от крайния резултат на фотосесията с баниците, която засне.

Калоян Катинчаров, "Много мой човек", спортът, амбицията и по какво си прилича с героя си от сериала на NOVA

Калоян Катинчаров - от полицай в "Братя" до майстор в "Много мой човек"

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Баба Надя и Петър ще продължат с играта на котка и мишка, като на младия майстор отново ще му бъдат спогаждани номера. А в неговата глава е само и единствено Ивана и провалената среща с нея. Новият епизод на "Много мой човек" е тази вечер от 20 ч. по NOVA.