В трети епизод на комедийния сериал "Много мой човек" видяхме как Виктор (Юлиян Малинов) разбра по изключително комичен начин, че в живота на съпругата му има друг мъж.

Юлиян Малинов, "Много мой човек" и по какво си прилича с героя си от новия комедиен сериал на NOVA

"Много мой човек": когато Юлиян Малинов влезе в ролята на бояджия

Актьорът за ролята си в новия сериал, за приликите и разликите с героя си и за това може ли един художник да стане бояджия

И то не кой да е, а новият им клиент - Майкъл. Това означава, че на Миро (Башар Рахал) и Петър (Калоян Катинчаров) няма да им се налага повече да крият тази тайна. Но това далеч не означава, че комичните моменти ще спрат.

В четвърти епизод ще видим как малкият Митко не може да се примири, че родителите му вече не са заедно и се опитва да ги събере на едно място. По романтичен начин, разбира се, за да си припомнят колко се обичат.

Този план обаче няма да мине без премеждия, като в даден момент дори ще изглежда неосъществим. Виктор, от своя страна, няма да преглътне, че трябва да ремонтира вилата на новия мъж на жената си. И макар хонорарите, които очакват тримата майстори да са изключително високи и примамливи, той ще се опита да саботира работата.

Междувременно Даниела ще се опитва да омилостиви Миро, след като той я хвана, че е повикала друг майстор да му ремонтира мазето. Ще видим и дали може да излезе нещо повече от флирта между Петър и Ивана. И дали изгубената обувка може да се окаже решаваща - точно като в приказките.

Калоян Катинчаров, "Много мой човек", спортът, амбицията и по какво си прилича с героя си от сериала на NOVA

Калоян Катинчаров - от полицай в "Братя" до майстор в "Много мой човек"

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Четвърти епизод на "Много мой човек" е тази вечер от 20 ч. по NOVA. Всички епизоди на сериала пък могат да бъдат гледани в NOVA PLAY.