Изчезването на подводницата Titan все още е дискутирана тема и това е съвсем нормално, защото подобни трагедии не се случват всеки ден.

Titan и Сюлейман Дауд - момчето, което може би не е искало да бъде на борда на изчезналата подводница

Момчето, което може би не е искало да бъде на борда на Titan

Какви са версиите на неговата майка и леля

А и не всеки ден хора успяват да достигнат до останките на Титаник. Покрай всички новини е може би нормално хората да започнат да се сещат по-често за едноименния филм на Джеймс Камерън.

Но той може и да коства проблеми на Netflix. От Digital Spy разбираме, че "Титаник" ще бъде добавен към каталога на стрийминг платформата от началото на следващия месец. Нещо, което не се е понравило на всички.

В социалните мрежи има недоволни хора, които смятат, че Netflix добавя филма именно сега, за да извлече някаква полза от случилото се с подводницата Titan. Други пък определят този ход като неприятен.

Снимка 605934

Източник: Форум Филм България

Но всъщност истината е малко по-различна. По-рано през годината стрийминг платформата обяви, че ще добави "Титаник" към каталога си през лятото. А и подобен ход със сигурност е предприет доста преди Titan да изчезне.

Но това не дава мира на хората, които се заядоха с времето, в което е пуснат трейлъра на The Deepest Breath - документалният филм за Алесия Зекини, която държи световния рекорд за свободно гмуркане.

Подводницата Titan и преживяванията на Алън Естрада на борда ѝ

Какво е да си бил в изчезналата подводница Titan

Алън Естрада споделя за опита си

Към момента плановете на Netflix са "Титаник" да бъде добавен в стрийминг платформата само за абонатите в САЩ и Канада.