"Аз съм Васил Върбанов, вие не сте", слушаме вече толкова време с истинска наслада да казва водещият на "Моят плейлист" - предаването, в което популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици, представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка.

Камен Воденичаров ще е новият водещ на "Последният печели" по БНТ

Камен Воденичаров ще е новият водещ на "Последният печели" по БНТ

Той заема мястото на Орлин Горанов

Васил Върбанов, който е един от най-разпознаваемите и харесвани гласове в родния радиоефир над 20 години, добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата в музикалното предаване, които зрителят вижда на екрана.

След ваканцията, тази седмица най-накрая започва новият сезон на "Моят плейлист", но с някои малки промени. Вместо в събота, както до момента, "Моят плейлист" стартира "учебната година" на 15 септември, неделя, от 22:00 ч. по БНТ 1.

Специален гост в първия епизод на "Моят плейлист" след лятната пауза е най-популярният тромбонист в България в момента - Велислав Стоянов. Участвал е в различни групи, формации и проекти като Уикеда, Хиподил, Инфинити, Каффе, Тумбаито, BrassViliDJ, Dirty Purchase, в оркестрите на Софийската опера и балет и на БНР, в Old School Trombone, Михаил Йосифов Секстет и редица други.

Тончо Токмакчиев - новият водещ на "Вечерното шоу" по БНТ

Тончо Токмакчиев - новият водещ на "Вечерното шоу" по БНТ

Нова промяна в предаването

"При всяко ново начало на предаването изпитвам вълнение. Спомням си, че беше така и в основното училище. След дългото лято преоткриваш приятелите си. Най- хубавото за мен лично в "Моят плейлист" е, че с много от главните герои ставаме приятели. А това е много ценно!", казва Васил Върбанов.