Последният епизод на комедийния сериал "Много мой човек" ни предложи нова порция забавление и завърза още повече интригата около няколко сюжетни линии.

Неочаквани събития и обрати в шести епизод на "Много мой човек" по NOVA

Неочаквани събития и обрати в новия епизод на "Много мой човек"

Бригадата ще бъде изправена пред нови трудности

Така например от новия седми епизод очакваме да разберем каква точно ще бъде реакцията на Миро (Башар Рахал) след като разбрал, че тайнственият лекар, с когото излиза дъщеря му, всъщност е Пепи (Калоян Катинчаров).

Дали ще каже нещо още на самата вечеря, или пък ще даде ултиматум на Пепи, предстои да разберем, но най-младият член на бригадата му ще трябва да намери начин как да излезе невредим от създалата се ситуация.

Не по-малко интересно ще бъде и при Виктор (Юлиян Малинов), който в предния епизод не издържа и в опит да зашити сина си от Майкъл цапардоса бизнесмена с лопата в главата. Заедно със съпругата си ще трябва да измислят план за действие и какво да обяснят на Майкъл, когато се събуди.

Юлиян Малинов, "Много мой човек" и по какво си прилича с героя си от новия комедиен сериал на NOVA

"Много мой човек": когато Юлиян Малинов влезе в ролята на бояджия

Актьорът за ролята си в новия сериал, за приликите и разликите с героя си и за това може ли един художник да стане бояджия

Дядо Рангел също ще се окаже загазил заради фалшивия профил, който направи на сина си в сайт за запознанства. Но престоя му в ареста може и да се окаже за добро, защото все пак се запозна с Надя, която пък ще продължи да чете конско на Пепи заради лъжите му. Ще разберем какво ще се случи тази вечер от 20 ч. по NOVA.