Обикновено в края на годината всички, включително и изпълнителите, се отдават на почивка и се наслаждават на коледните празници в компанията на най-близките си хора. Това и причината по това време на годината да не излиза много нова музика. Да не кажем почти никаква.

Нора Джоунс, The Offspring, Алиша Кийс, Сиа, Backstreet Boys, Лизо - 5 коледни песни от 2022 г.

5 коледни песни от 2022 г.

И едно парче бонус за Весела Коледа

За да изпратим 2022 г. обаче все пак успяхме да подберем пет нови парчета, които издадоха някои от артистите през изминалата седмица. Песни, с които да изпратим настоящата и да се "гмурнем" с нови сили в следващата година. 

Започваме с Ава Макс, която сподели най-новия си сингъл - "Dancing"s Done" - песен, напомняща за танцовите и диско усещания от 80-те години.

Парчето е написано от Макс, съвместно с елитен състав от автори на песни и продуценти, носители на награда Грами, между които и Хенри Уолтър. Той е отговорен за едни от най-известните парчета на Майли Сайръс и Maroon 5. "Dancing"s Done" е най-новата песен от предстоящия албум на Ава Макс - Diamonds & Dancefloors, който се очаква да излезе на 27-ми януари. 

Продължаваме с Tiesto, който обедини сили с мултиплатинената певица и композитор Tate McRae и с новия свръхлуксозен курорт в Дубай - Atlantis The Royal, за да създаде новия си сингъл "10:35".

Tiesto също така анонсира издаването на дългоочаквания си албум - Drive, който ще бъде пуснат на 24-ти февруари 2023 г. заедно с визуализации, вдъхновени от състезанията на Формула 1. 

И съвсем в последните часове излезе нещо ново от Metallica. Става дума за един невероятен акустичен кавър на "It's Killing Me" на UFO от 1981 г. Записът е скорошния им концерт в Лос Анджелис на 16 декември. 

Новият им албум 72 Seasons пък очакваме с нетърпение на 14 април 2023 г. 

Бионсе, Стив Лейси, The Weeknd - 10 от най-добрите песни на 2022 г.

10 от най-добрите песни на 2022 г.

Силна година за Бионсе

Германските визионери Lord of The Lost завършват 2022 г. с нещо голямо, като издават своя осми студиен албум - Blood & Glitter днес, 30 декември. 

След продължително турне през годината, включително като специален гост на Iron Maiden, и големият успех на групата с последния им албум Judas, Lord of The Lost прави голяма промяна - както визуално, така и тематично. И звучи дори още по-добре. 

Миналия петък (23 декември), M Huncho зарадва феновете си с нов сингъл, озаглавен "Hear No Evil (For The Money)", преди да го последва с "See No Evil (Run It Up)" на следващия ден.

На Коледа (25 декември) той затвори трилогията с "Speak No Evil" - предложение, продуцирано от Swae и ECY, което събра в едно нагласата за живота на рапъра - с върховете и паденията, които са неизбежни.