Като легенда на NBA и баскетбола като цяло, Меджик Джонсън определено си е издействал правото да критикува, а хората слушат какво им говори.

Карим Абдул-Джабар, Леброн Джеймс и възмущението му от танца на Краля

Легендата, която нападна Краля

Карим Абдул-Джабар не е доволен от поведението на Леброн Джеймс

Джонсън реши да сипе още малко масло в иначе бушуващия със страшна сила огън в Лос Анджелис Лейкърс. Отборът е много далеч от нивото, което се очаква да поддържа. И то не само заради името и историята си, но и заради играчите.

От Леброн Джеймс, Антъни Дейвис и Ръсел Уестбрук може би единствено Краля се изявява на ниво, а е най-възрастен от тримата. След срамната за Лейкърс загуба от Денвър Нъгетс с 37 точки преди дни Меджик Джонсън реши да се присъедини към критиците на отбора.

В профила си в Twitter легендата пише, че всеки фен на Лейкърс може да приеме, че отборът му е бил надигран от противника, но не и липсата на старание и желание у играчите. 

Леброн Джеймс също използва социалните мрежи, но за да се извини на феновете. Краля обещава, че играта на отбора ще се подобри. Странното е, че това извинение идва само няколко месеца след като отново в социалните мрежи защити съотборниците си и фактът, че общата им възраст е доста висока за NBA.