Вече изглежда почти невероятно, че от последния филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" минаха цели три години, а все още не е ясно кой ще е актьорът, който ще поеме щафетата от Даниел Крейг.

От Шон Конъри до Даниел Крейг - актьорите, които изиграха Джеймс Бонд

От Шон Конъри до Даниел Крейг - актьорите, които изиграха Джеймс Бонд

Да си ги припомним

За ролята на новия агент 007 се спрягат редица имена, като най-често повтаряните са тези на Арън Тейлър-Джонсън, Хенри Кавил, Сам Хюган и дори Том Харди. Ясно е обаче кой отпада от негласната надпревара.

И това е Майкъл Фасбендър, за когото също се говореше, че е подходящ за образа на хладнокръвния шпионин. Той обаче вече има договор за The Agency - шпионски сериал, продуциран от Джордж Клуни.

Снимка 520454

Източник: GettyImages

Освен че е твърде вероятно снимките на двете продукции да съвпаднат, подобното им естество автоматично изключва 47-годишния актьор от списъка с възможни джеймсбондовци. Разбира се, възрастта му също е ключова за подобно решение.

Арън Тейлър-Джонсън

Източник: GettyImages

Арън Тейлър-Джонсън

Както добре знаем, актьорът, избран за ролята на Бонд, участва в поне няколко филма, които се правят през няколко години. Което означава, че Майкъл Фасбендър ще е преминал 50-те още в началото на евентуалното си участие в тях. Освен това самият той е заявявал, че не е особено заинтересован от образа на агент 007, пишат ScreenRant.