Бизнесменът милионер и инфлуенсър Матю Лепър търси личен асистент, който да пътува с него по света и да получава заплащане за тази мечтана работа. Свободното място започна да се разпространява със шеметна скорост в социалните мрежи, но привлекателните условия на работа и атрактивното заплащане не са единствената причина хората да са толкова впечатлени от тази работа. Има още една стопляща сърцето причина, поради която Мат е високо възхваляван и почти обожаван от хората.

Керстин Тристан - тя е на 56, вече е баба и харчи всичките си спестявания, за да татуира цялото си тяло

Тя е на 56, вече е баба и харчи всичките си спестявания, за да татуира цялото си тяло

Шарената история на Керстин Тристан

Мат Лепър е предприемач в областта на електронната търговия. Той е на 30 и за тази възраст е пътувал до над 30 страни през последните пет години. Сега мъжът търси помощник, който да му помогне с управленските задължения по пътя.

"Пътувах без прекъсване, срещах се с ключови клиенти, помагах им да развият бизнеса си. Търся подходящ човек, който да може да ми помага при пътуванията ми", казва Мат в своето съобщение.

Не е необходим предишен опит, но подходящият кандидат трябва да има страст към пътуването, да може да поддържа гъвкав график и да има орлов поглед към детайлите.

Коментирайки предисторията на тази супер оферта, мъжът споделя, че собственото му тежко детство го е вдъхновило да помага на другите. Младият бизнесмен се надява тази мечтана работа да направи живота на един късметлия по-добър.

Мат казва: "Реших, че ако мога да покажа на другите как да прекъснат ежедневието да работят, за да живеят, и да им дам живота и гъвкавостта, за които са мечтали, значи си заслужава."

Още през 2020 г. Мат предлагаше работа на жител на Австралия, който да работи като негов виртуален личен асистент. Според обявата той трябваше да получава 52 000 долара годишно, за да работи изцяло от вкъщи.

Лепър го прави, когато разбира, че 1 000 000 австралийци са без работа и иска да помогне. "Израснах в западните предградия на Сидни, разчитайки на капки храна от Армията на спасението, тъй като самотната ми майка не можеше да си позволи хранителни стоки, така че за съжаление знам какво значат трудните времена, пред които са изправени хората", казва той в интервю. "Най-малкото, което мога да направя, е да дам работа на някой, който има нужда от нея и иска да работи от вкъщи."

Кандидатите, които се интересуват от мечтаната позиция да обикалят света с милионера срещу заплащане, могат директно да кандидатстват за позицията чрез уебсайта на Мат, уточняват от Bright Side.