Какво ли не е готов са направи човек в името на суетата и популярността. Не само да инвестира стотици хиляди за да промени външния си вид, но и дори и да изложи живота си на риск.

Алисия Алмира - жената, която десет години следва мечтата си да се превърне в кукла Барби

Жената, която десет години следва мечтата си да се превърне в кукла Барби

Дали обаче е успяла...

Точно това прави 28-годишната Мария Магдалена от Торонто, Канада. Младата жена е успешен модел на OnlyFans, но потвърди, че е преживяла множество рисковани и "катастрофални" пластични интервенции.

Освен това тя и похарчила повече от 300 000 долара за операции, сред които три бразилски повдигания на задните части, пет корекции на гърдите, няколко процедури за липосукция, пет кръга инжекции в дупето и купища пълнители за устни и бузи.

Едната от животозастрашаващите операции се случва през 2019 г. Тогава Мария едва не умира на операционната маса по време на процедура, при която мазнини от различни части на тялото ѝ са инжектирани във вагината ѝ. Целта ѝ е да се сдобие с "най-дебелите срамни устни в света".

Тогава тя споделя пред The Sun: "Трябваше да получа спешно две кръвопреливания. Започнах да губя много кръв. Лекарите мислеха, че ще умра."

По-рано пък тази година, през февруари, един от нейните гръдни импланти буквално избухва. Тогава Мария се включва в социалните мрежи, за да сподели какво се случва с нея пред хилядите си последователи.

И не пропуска да уточни, че веднага е планирала нова операция, с която да възстанови щетите. И дори казва, че не само ще си върне размера на гърдите, но ще "работи" и върху други части на тялото си.

В скорошна актуализация, от миналия месец, тя казва просто: "Жива съм." Все пак, всичко е наред, щом свършва добре, както пише Indy100.