През последните десет години 31-годишната Алисия Алмира от Швеция прави всичко възможно драстично да промени външния си вид. За целта тя прибягва до множество процедури като филъри, ботокс, гръдни импланта и ринопластика, за които плаща повече от 200 000 долара. Водена от мечтата си да се превърне в истинска кукла Барби, тя дори напуска работа като специалист по връзки с обществеността и се мести в Обединеното кралство.

Как влиятелен инфлуенсър създаде свой изкуствен клонинг и спечели хиляди

Как влиятелен инфлуенсър създаде свой изкуствен клонинг и спечели хиляди

Изкуственият интелект - нашето бъдеще

Оказва се обаче, че пред постигането на сладката визия на любимата кукла има един съществен проблем - татуировките.

А Алмира ги има изобилие по тялото си, спомен от един по-ранен етап в живота й. Предишни изображения в социалните медии показват, че тя е имала рисунки на врата, ръцете, гръдната кост, горната част на бедрата и глезените. Иначе казано, почти по цялото тяло.

Но това, оказва се, не е пречка пред младата жена. От скорошни нейни снимки в Instagram, се вижда, че татуировките са вече напълно заличени. "Премахнах всичките си татуировки и се оказа, че изглеждам много по-добре", пише Алмира. И позира в тесни, розови минималистични дрешки, напълно в стила на куклата Барби.

И макар да не става ясно дали е махнала професионално татуировките си с лазерно лечение, или е използвала грим, за да прикрие мастилото, факт е, че феновете са останали изумени.

Един казва, че изглежда "абсолютно зашеметяващо", а друг напълно подкрепя решението ѝ, допълвайки, че сега е "истинска принцеса Барби".

Неотдавна Алмира сподели и своите възгледи за феминизма, казвайки, че не е съгласна, че мъжете и жените трябва да са напълно равни, пише Page Six.

"Вярвам, че ролята на жената е да угоди на мъжа си и да бъде възможно най-добрата "трофейна съпруга", каза тя за Truly. "Идеалният външен вид, който искам да постигна, е най-пластичният, фантастичен, прекалено подобрен, сексуален." И добавя, че понякога се притеснява заради външния си вид и начин на мислене - защото е различен от общоприетите, но е сигурна, че ще остане твърда и ще отстоява себе си.