Брад Пит и Марго Роби се завръщат в тандем на големия екран, пренасяйки историята на едни паметни години в Холивуд от близкото минало.

Babylon, Джийн Смарт, Брад Пит, Марго Роби и присъединяването на актрисата към филма на Деймиън Шазел

Коя е новата екранна партньорка на Брад Пит

Наскоро беше номинирана за Еми

Пит и Роби, които играят заедно в "Имало едно време... в Холивуд" през 2019 г., преди това пък застават рамо до рамо в "Големият залог" през 2015 г., се събират отново. Този път в Babylon, в ролите на знаменитости в Лос Анджелис през 20-те години на миналия век, когато нямото кино е на път да остане в история за сметка на новите филми със звук.

Пред Vanity Fair сценаристът и режисьор, носител на Оскар Деймиън Шазел каза, че Брад и Марго се чувстват особено свързани и близки с персонажите си във филма. Работата си с тях той описва като магия, а една от причините е, че и двамата актьори пресъздават образите си по възможно най-истинския начин.

Марго Роби влиза в ролята на изгряващата актриса Нели ЛаРой, която е вдъхновена от изпълнители като Джоан Крофорд, Клара Боу и Жана Игълс. А Брад Пит ще видим като героя Джак Конрад, "über-movie star", вдъхновен от реални икони на нямото кино като Кларк Гейбъл, Джон Гилбърт и Дъглас Феърбанкс.

За радост на феновете на Роби и Пит, а и за всички киномаги, в интернет се появиха първите екслузивни кадри от предстоящия филм. На тях виждаме част от съзвездието знаменитости, които участват в него, наред с Марго и Роби - Оливия Уайлд, Тоби Макгуайър, Макс Мингела, Ерик Робъртс и др.

Babylon проследява възхода и падението на множество герои по време на ерата на необуздан упадък и поквара в ранния Холивуд. "Този филм определено е най-трудното нещо, което съм правил досега в кариерата си", посочва режисьорът Деймиън Шазел.

И добавя, че предизвикателствата не са били едно или две - от логистиката до броя на героите и мащабът на сценичните части. Въпреки всичко, да носиш отговорност за създаването на такъв филм е наистина вълнуващо начинание, смята Шазел.

Оливия Уайлд, Тоби Магуайър, Babylon и присъединяването на актьорите към филма

Оливия Уайлд ще прави компания на Брад Пит и Марго Роби

Актьорският състав на Babylon е доста впечатляващ

Babylon ще направи своя дебют в няколко кина на 25 декември 2022 г., а на 6 януари 2023 г. ще се завърти по всички салони, пише People.