Мила Кунис и Аштън Кътчър са една от звездните двойки, които винаги ни карат да се усмихнем, когато ги видим заедно. Толкова са красиви, влюбени и позитивни, че няма как да е другояче.

Наоми Кембъл, вилата й в Кения и екзотичното бягство от реалността на супермодела

На гости на Наоми Кембъл в Кения

Там, където се чувства най-добре

А сега сме истински развълнувани, защото Architectural Digest ни дава възможността да им отидем на гости в имението им в Лос Анджелис, което говори за тях самите много повече, отколкото те биха могли да ни кажат.

KuKu Farms - така наричат дома си актьорите по време на самоизолацията. А всъщност това е едно прекрасно имение в Бевърли Хилс със страхотна гледка, растителност и идентичност. Френско, неокласичесно, построено през 30-те години и реновирано през 80-те.

Снимка 531811

Източник: Architectural Digest

Мила и Аштън буквално се влюбват в това място и виждат в него огромен потенциал да развихрят въображението и страстта си към интериорния дизайн, като го превърнат в дом, а не просто имот.

Снимка 531807

Източник: Architectural Digest

Общата площ е шест акра (24 281 кв.м.), на които са разположени основната къща, тази за гости, както и отделна барбекю постройка. Идеята на двойката е всичко да изглежда старо, сякаш е тук от десетилетия (което си е и самата истина), но междувременно да звучи модерно и актуално.

Снимка 531815

Източник: Architectural Digest

Проектът им стартира, когато Мила е бременна с първото им дете. В началото двамата с Аштън записват на една дъска своите виждания за това какъв трябва да бъде техният дом и за щастие възгледите им се припокриват почти напълно.

Решават да се доверят на архитектурното бюро Backen & Gillam Architects, известни със способността си да създават "модерни фермерски къщи" и да съчетават умело дърво, бетон и стъкло.

Снимка 531813

Източник: Architectural Digest

Двойката се интересува от всеки най-малък детайл от проекта и участва активно в процеса по създаване на уютен и устойчив дом за себе си и за двете си деца. Къщата се захранва изцяло от соларни панели и дори произвежда повече енергия от тази, която консумира.

Снимка 531814

Източник: Architectural Digest

Разглеждането и избирането на правилните материали и цветове отнема месеци, за да се стигне до впечатляващия краен резултат. Един от акцентите в интериора е дълъг три метра кристален полилей, който Кътчър поръчва, когато е в Индия.

Снимка 531808

Източник: Architectural Digest

Първоначално той не се връзва с нищо друго в помещението, целенасочено приличащо на плевня, но именно тези нестандартни идеи (както и сребърните тронове в банята) правят дома на звездната двойка наистина уникален. И всичко намира своето точно място.

Снимка 531809

Източник: Architectural Digest

Снимка 531812

Източник: Architectural Digest

Кендъл Дженър, Architectural Digest и как изглежда домът на модела в Лос Анджелис

На гости в дома на Кендъл Дженър в Лос Анджелис

Когато интериорът е отражение на личността

"За да почувствате спокойствие в дадено пространство, всичко трябва да бъде в ред", заключава Къчър. "Ако светът около вас не е подреден, би било трудно да подредите мозъка си. Когато сме у дома, светът просто има смисъл"- а не е ли това най-важното?