Всички сме чели, гледали или поне чували за невероятната история на Тарзан, момчето отгледано от маймуни. Майк Холстън не е отгледан от маймуни, но смята, че той е истинският Тарзан. Ако погледнем профила му в Instagram, то несъмнено ще разберем и защо.

Хо Ван Ланг, истинският Тарзан от виетнамската джунгла и новината за смъртта му

Истинският Тарзан, който загуби сблъсъка със съвременния живот

Всеки да си прави изводите

Там ще намерим снимки и видеа, в който Майк Холстън има вземане-даване с най-различни животни - крокодили, огромни змии, птици, акули и всякакви животинки, за които можем да се сетим, особено за такива, при чиято мисъл направо тръпки ни побиват.

Интересното при Майк Холстън е, че докато ни показва всички тези животни, той разказва и любопитни факти за тях. Не е изненада също, че самият той се определя като специалист по екзотични животни. Още по-любопитното в случая е, че истинският Тарзан не само е намерил половинка, която не се притеснява от отношенията му в животните, а и самата тя има такова поведение и сходен начин на живот.

Лаура Исабел Леон преживява трудни времена, когато се налага да напусне родната си Колумбия и да се премести в Съединените щати. Там обаче тя успява да изживее "американската мечта", благодарение на социалните мрежи.

Заради конфликти в родината ѝ, ѝ се налага да емигрира в САЩ и по-точно в Маями, въпреки че по това време няма документи и не знае английски. Когато пристига в Съединените щати, тя първоначално иска да стане адвокат, но знае, че липсата на познания по езика ще бъде пречка. Затова избира флеботомия, като отговаря за вземането и обработката на кръвни проби.

"Имах голям интерес да уча право, исках да бъда адвокат. Но когато дойдох в САЩ, очевидно езикът не ми позволяваше да уча, защото как ще учиш право, ако не говориш английски добре?" посочва тя.

Това ли е истинският Тарзан

Това ли е истинският Тарзан

Невероятните приключения на Майк Холстън

След като се сблъсква с редица трудности, Лаура все пак успява да се сдобие с документи за пребиваване, получава разрешителното си за работа и успява да доведе семейството си. Освен това се утвърждава като инфлуенсър.

Тя започва да създава съдържание в социалните мрежи още от 14-годишна възраст, защото се чувства самотна. "Исках да общувам с хората, исках да говоря, защото дълго време мълчах за нещата, които мислех", казва Лаура.

Отначало обаче ѝ е трудно да се изправи срещу критиката. "Завистта никога не липсва, хората, които обикновено не правят нищо, са тези, които имат най-много време, за да вгорчат живота на другите", отбелязва инфлуенсърката.

"Преминах през много труден процес на ниско самочувствие, на много тревожност, защото това, което другите хора ще кажат, те прави много тревожен, докато не научиш, че единственото нещо, което има значение, е какво мислиш ти за себе си", разкрива пред El Heraldo Лаура.

Марина Чапман, The Girl With No Name и необикновената история на една жена, отгледана от маймуни

Жената която твърди, че е отгледана от маймуни

Една необикновена история

Сега е благодарна на последователите си (цели 1.3 милиона) и ги мотивира да разработят свой собствен проект в дигиталните платформи. "Ако искате да се впуснат в социалните мрежи, направете го, не се страхувайте", посочва инфлуенсърката, която се радва и на подкрепата на своята половинка - Майк Холстън. И по всичко личи, че истинският Тарзан, който може да се похвали с цели 7.8 милиона последователи в Instаgram, е намерил сродната си душа.