Членовете на известната банда Oasis Лиъм и Ноел Галахър имат тайна сестра, която е израснала близо до тях. "Аз съм тайната сестра на Галахър, но те не искат да ме познават", казва 51-годишната Ема Дейвис пред Daily Mail за легендарните Oasis, които наскоро обявиха завръщането си.

Наистина ли Oasis се събират отново

Наистина ли Oasis се събират отново

Какво означават загадъчните публикации на в социалните им медии

Ема Дейвис е родена няколко месеца след Лиъм Галахър в същата болница, но мултимилионерите рок звезди отхвърлят всеки неин опит да се свърже с тях. Бащата на батята Галахър, Томи, макар и женен за майка им Пеги, има дългогодишна връзка с майката на Ема, Джуни. Въпреки това, въпреки че израства в същото предградие на Манчестър като двойката, минават почти 23 години след раждането й, за да разбере истината.

Ема го научава, след като си купува успешния албум на групата от 1995 г.(What"s The Story) Morning Glory, което кара майка й най-накрая да говори с нея за нейното тайно второ семейство. В интервю за MailOnline, Ема, майка на две деца, казва, че се надява, че братята най-накрая ще се съгласят да се срещнат с нея, след като нейната история бъде чута.

"Бих искала да ги срещна. Очевидно е, че ще искате да се срещнете с братята си. Нямам лоши чувства към случилото се. Би било чудесно да се свържем. Мисля, че повечето хора, които са открили, че имат брат или сестра, за които разбират след много години, биха искали да научат повече за тях. Но е трудно да се предвиди какво мислят Галахър - те са известни с много пари и вероятно ме смятат за нищо", казва 51-годишната тайна сестра на на Лиъм и Ноел.

15 години по-късно - среднощното телефонно обаждане, което зарови томахавката между братята от Oasis

15 години по-късно - среднощното телефонно обаждане, което зарови томахавката между братята от Oasis

Милионите, които може да изкара всеки един от тях

Ема е родена през август 1973 г. в болницата "Сейнт Мери" в Манчестър, където майката на Лиъм Пеги го ражда 11 месеца по-рано. Майката не Ема - Джуни се запознава с Томи Галахър в местна дискотека и няма представа, че той вече е женен и има трима сина по това време - бебето Лиъм, Ноел и по-големия брат Пол.

Джуни, която днес е на 76 години, е "омагьосана" от Томи и дори го е води в дома си, за да се срещне с родителите ѝ по време на връзката им. "Всичко, което майка ми ми каза, беше, че не знае, че той е женен. Тя беше очарована от него. Всеки път, когато се виждаха, той я водеше в апартамента на приятел, който твърдеше, че е негов дом. Всичко се основаваше на лъжи", разказва Ема.

Тайната сестра на Лиъм и Ноел Галахър разкрива и момента, в който за първи път научава за връзката им: "Майка ми ми каза: "Знаеш, че ти казах, че баща ти има деца? Това са децата.  Бях толкова изненадана. Отначало не можех да повярвам."

Чак през 2006 г. Ема най-накрая успява да се срещне с баща си Томи, който сега е на 80 години. Двамата имат няколко срещи, но като цяло тя не е очарована от поведението и начина на държание на баща си. След няколко срещи престават да поддържат връзка и в момента не знае какво се случва с него, но предполага, че трябва да е доста остарял.

10 от най-добрите песни на Oasis

10 от най-добрите песни на Oasis

Парчетата, които да си припомним по повод събирането на групата

""Мисля, че след това прочетох книгата на другия брат Пол за тяхното детство и това ме накара да се почувствам гадно, тъй като Томи беше толкова лош към тях. Възпитанието им беше доста ужасно. Очевидно е пиел доста и е бил буен. Имах късмет да избягам от това възпитание", катргорична е Ема, която обаче не крие, че все пак се е чувствала доста отхвърлена, след опитите си да се срещне с братята Галахър, които се държат така сякаш тя не съществува.