Само няколко дни след като bTV свали от екран "Шоуто на Николаос Цитиридис", стана ясно и кое ще е предаването, което ще го замени. От почти две седмици вече знаем, че това ще бъде "Кой да знае?" - забавен формат по образеца на британското Who Knew?, който съчетава в себе си забавление и знания.

„Кой да знае?“ - новото комедийно куиз шоу в ефира на bTV

Ето кой ще замени “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Ново предаване тръгва скоро по bTV

Целта на новото комедийно куиз шоу е да разтоварва цялото семейство с любопитни и забавни въпроси, с отговорите на които зрителите и участници да научават нещо ново и да си обясняват факти, за които едва ли някога са се замисляли.

Според правилата на играта, отборите ще са два, като всеки ще бъде ръководен от капитан. Това ще са актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата ще си партнират с още една популярна личност, с която ще трябва да се борят упорито, за да грабнат победата. Спечелилият отбор не само ще има повод да празнува, но и ще раздаде събраната парична сума в предаването на публиката.

Снимка 645616

Източник: bTV

Освен двамата капитани, вече знаем и кой ще е водещият на "Кой да знае". Това ще бъде Александър Кадиев, който прави завръщането си в телевизията, след като през лятото обяви, че вече няма да бъде екранна половинка на Деси Стоянова в "Преди обед".

В новото предаване именно актьорът ще задава любопитните въпроси и на двата отбора. Отговорите пък ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото.

Александър Кадиев потвърди, че напуска предаването “Преди обед” след 12 години на екран

Неочакваното решение на Сашо Кадиев

12 години и над 2000 ефира по-късно

"Кой да знае?" стартира на 1 януари и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20 ч. по bTV