В края на миналата година - навръх Коледа, Александър Кадиев предложи брак на половинката си Ивелина Чоева пред очите на родителите ѝ, чиято благословия актьорът не пропусна да поиска.

Александър Кадиев, Ивелина Чоева и новината за годежа им

Големите новини на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Коледа е време за...

И въпреки че Ивелина каза "да", все още не са ясни подробности относно бъдещата им сватба - нито дали ще се случи скоро, нито какви точно са плановете и намеренията на бъдещите младоженци. Сашо Кадиев и Ивелина Чоева обаче определено са готови за следващата важна крачка в живота си. И това е вземане на домашен любимец, за когото да се грижат.

Те не пропуснаха да качат снимка на малкото си кученце, което носи името Кайра. От коментарите разбираме, че породата му е кавапу. През последните няколко десетилетия различни кръстоски на пудели, включително кавапуто, станаха изключително популярни, особено в САЩ. В случая на тази порода, животното умело съчетава добродушността на кавалер кинг чарлз шпаньола с хипоалергенните черти на пуделите.

Известен със своята любяща, привързана природа, кавапу (понякога наричан кавадудел или кавудел) е порода, при която се наблюдава нарастваща популярност през последните няколко десетилетия. Те се адаптират добре и техните игриви и непринудени личности ги правят чудесно допълнение за повечето семейства с деца. Може би Сашо Кадиев и Ивелина Чоева искат да ни намекнат, че са готови да увеличат семейството си скоро. Не се съмняваме, че предстои да разберем.

39-годишният Александър Кадиев има дъщеря Катерина (7 г.) от предишна своя връзка, но до момента не се е женил. Що се отнася до Ивелина Чоева, тя е на 24 години и е от Хасково. Завършва университет UEL в Лондон, където се насочва към модата.

Ивелина Чоева, Vogue Horoscope и една корица

Българка на корицата на Vogue Украйна

Ивелина Чоева в 12 секси кадъра

Снимала се е за много известни марки и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung, като същевременно има и няколко материала за модни списания като Harper's Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. През 2019 г. Ивелина Чоева беше на корицата на януарското специално издание на Vogue Horoscope в Украйна.