Преди малко повече от месец Александър Кадиев обяви изненадващото си решение да напусне ролята си на водещ на сутрешното предаване на bTV - "Преди обед".

Александър Кадиев потвърди, че напуска предаването “Преди обед” след 12 години на екран

Неочакваното решение на Сашо Кадиев

12 години и над 2000 ефира по-късно

След 12 години на екран заедно с Деси Стоянова актьорът реши да преследва нови цели и остави голямата въпросителна кой ще го замени и какво ще се случи с предаването като цяло. Ето че вече знаем.

Новата екранна половинка на Деси Стоянова ще бъде друг актьор - Петър Дочев. В тинейджърските си години той тренира усилено киокушин карате, но след това се увлича по музиката и актьорското майсторство.

В момента играе на сцените на Народен театър "Иван Вазов", Драматичен театър Пловдив, Театрална работилница "Сфумато", Театър "Азарян" и "Топлоцентрала". По-популярните постановки с негово участие са "Някои го предпочитат...", "Кухнята" и "Срещу течението на Хъдсън".

"Преди обед" ще се завърне в ефира на bTV от 4 септември, като Петър Дочев няма да бъде единственото ново нещо в предаването. То ще има и нов дом, изграден в в новия студиен комплекс на медията според всички съвременни изисквания за устойчивост.

Венцислав Узунов във "Фермата" - кой ще бъде новият стопанин в деветия сезон на риалити предаването

Кой ще бъде новият стопанин във "Фермата"

Венцислав Узунов ще напътства участниците тази година

Новото студио на "Преди обед" ще разполага с мултифункционални зони, възможности за паралелно заснемане и излъчване на повече гости, а в предаването ще бъдат добавени и нови рубрики.