Звездата на Мена Мaсуд изгря покрай участието му в игралната версия на "Аладин", която се завъртя по кината през 2019 г.

"Малката русалка", Хали Бейли и първи трейлър на филма на Роб Маршал

Ето я новата Малка русалка

Какво да очакваме от филма с Хали Бейли

Всъщност се представи наистина впечатляващо и в бокс офиса, печелейки над 1 милиард долара. И понеже сега на хоризонта се задава друга игрална версия на Disney - "Малката русалка", е напълно нормално всички да говорят за нея.

Това направи и Мена Мaсуд в профила си в Twitter. Актьорът очевидно не е сред привържениците на "Малката русалка", защото във вече изтрит тиут написа как се съмнява, че филмът ще премине границата от 1 милиард долара приходи в бокс офиса.

Но според него въпреки това ще получи зелена светлина за продължение. Нещо, което към момента все още не се е случило с "Аладин", макар Мена Мaсуд да смята, че филмът дължи приходите си на факта, че хората са отишли повече от един път, за да го гледат.

Според Complex, тази реакция на актьора е предизвикала вълна неодобрение срещу него, което го е накарало да деактивира профила си в Twitter. Някои не разбират защо актьорът напада филма - особено след критиките, които имаше при избирането на Хали Бейли за главната роля.

Други пък смятат, че Мена Масуд чисто и просто завижда, защото след като изигра Аладин той така и не получи друга голяма роля във филм. Проблем, за който самият той говори още през 2019 г.