За Netflix се очертава силна година, в която продължават да обогатяват портфолиото си с разнообразни по жанр филми и сериали. И това определено ни се струва като печеливша стратегия, тъй като винаги има за всекиго по нещо.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Месецът на тиквата ще бъде развлекателен

Доста интересно звучи и друго заглавие на платформата, което бе обявено още през април, но без да се знаят подробности. Въпреки това, вече е ясно, че предстоящият сериал е одобрен и за втори сезон.

Дори и само тази информация предизвика любопитството ни, тъй като зададе очаквания, че се задава нещо наистина добро. И поне съдейки по това, което вече се знае за проекта, всички предпоставки изглеждат налице.

Озаглавеният Black Doves сериал спада към жанра на шпионския трилър, а за главната роля е избрана прекрасната Кийра Найтли.

Актрисата ще изиграе Хелън Уеб - умна и земна жена, която е отдадена съпруга и майка, докато в същото време работи като... професионален шпионин. И очевидно е наистина добра в работата си, тъй като в продължение на цели 10 години съпругът ѝ, който е политик, дори не подозира че тя разкрива всичките му тайни на организацията Black Doves.

Ситуацията обаче става напечена, когато тайният любовник на Хелън - Джейсън (Андрю Коджи) е убит. Но когато решава да търси отмъщение за смъртта му, Хелън застрашава разкриването на собствената си самоличност. За да я предпази, нейната колежка шпионин Рийд (Сара Ланкашър) вика на помощ стария ѝ приятел Сам (Бен Уишоу).

Тогава Хелън и Бен, (също бивш наемен убиец) се впускат на мисия да открият кой е убил любовника ѝ и защо. Но това разследване единствено ги вкарва по-надълбоко в заговор, свързващ престъпния свят на Лондон и надвисналата геополитическа криза.

Nobody Wants This - секси сериалът на Netflix, който се превърна в абсолютен хит

Nobody Wants This - секси сериалът на Netflix, който се превърна в абсолютен хит

Първият сезон стана най-гледан, а се задава и втори

Действието в сериала се развива в английската столица по Коледа, когато и очакваме да излезе неговият първи сезон. Създаден е по идея и сценарий на Джо Бартън, а режисьори са Алекс Габаси (The Crown) и Лиса Гънинг (The Power), пише The Hollywood Reporter.

Първи сезон на Black Doves е от 5 декември в Netflix