За своите 48 години Кейт Мос е видяла доста неща. И не само е видяла, но е и преживяла. Все пак не е особено лесно да пробиеш в света на модата и моделите, където конкуренцията е жестока.

Кейт Мос, Джони Деп и има ли вероятност двамата да се съберат отново

Заедно ли са отново Кейт Мос и Джони Деп

Поводи за съмнение

Ще ни бъде трудно да изброим всички корици на списания, на които Мос е била за всички тези години. Още по-трудна задача е човек да преброи всички фотосесии, в които моделът е участвала. Отстрани може и да изглежда като забавна и ненатоварваща работа, но в действителност истината е по-различна.

В интервю за предаването на BBC Radio 4 - Desert Island Discs, Кейт Мос разкрива, че не таи най-топлите спомени за една от най-известните и знакови за кариерата ѝ фотосесии. Става дума за тази от 1992 г., в която участва в рекламна кампания на Calvin Klein заедно с Марк Уолбърг.

Снимка 582040

Източник: GettyImages

Моделът казва, че е била много уязвима и уплашена. Според нея поведението на Уолбърг е било като на типичен мачо с голямо его, голям антураж и всичко се е въртяло около него. Според People, Мос е била тинейджърка, когато е участвала в кампанията. На някои от снимките тя е без горнище, допряна до голото тяло на актьора.

Емили Ратайковски, Робин Тик, "Blurred Lines" и признанията на модела за сексуално насилие

И Емили Ратайковски се оплака от сексуален тормоз

Кой е насилникът

Кейт Мос смята, че заради младостта си е била много невинна. Нещо, което много се е харесало на Calvin Klein. Но за нея тази фотосесия е създала прекалено много стрес. Около две седмици преди нея тя е страдала от силна тревожност и не се е чувствала никак добре. Което пък довело до предписването на валиум от лекар.

От HuffPost разбираме, че в същото това интервю Кейт Мос е споделила и друга случка, която не помни с добро. Моделът разказва, че когато е била на около 15 години, е търсела нови ангажименти. Така е попаднала на фотосесия за сутиени.

Но веднага е разбрала, че нещо не е много наред, защото фотографът е поискал да си свали горнището. Макар леко притеснена и уплашена, Мос го е свалила. Но след това въпросният фотограф е изискал от нея да свали и сутиена си. Нещо, на което тя не се е съгласила и моментално си е тръгнала.

Кейт Мос казва, че подобни ситуации са ѝ помогнали да развие силно чувство за това кое е приемливо и кое не. Сега например може да го разбере от километри. И отново пред Desert Island Discs коментира защо е решила да свидетелства по делото между Джони Деп и Амбър Хърд.

Лила Грейс Мос, Седмицата на модата в Лондон и как се представи дъщерята на Кейт Мос

Дъщерята на Кейт Мос облече сватбена рокля

Определено ѝ отива

Всъщност, тук няма кой знае каква сензация. Мос твърди, че е знаела истината за Джони и че той никога нито я е бутал, нито я е ритал по никакви стълби. Просто е искала да каже истината.