Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между 1994 г. и 1998 г. Разделят се, за да може той да се посвети на актьорската професия. И по всичко личи, че независимо годините, които са минали, продължават да изпитват голямо уважение един към друг. А може би и нещо повече...

Джони Деп, Амбър Хърд и как приключи настоящето дело между бившите съпрузи

Ето как приключи делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Съдебното жури е готово със своето решение

Само преди няколко дни Кейт Мос свидетелства в делото, което заведе Джони Деп срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, като съвсем категорично защити актьора.

По време на свидетелските си показания по-рано този месец Амбър Хърд спомена за докладван инцидент, при който се твърди, че Деп е бутнал бившата си приятелка Мос по стълбите. Това даде възможност на адвокатите на Деп да призоват Мос като свидетел, за да внесе яснота по обвинението. Кейт Мос беше попитана за въпросния инцидент, който се случва по време на ваканция, докато двойката е в курорт в Ямайка.

"Излизахме от стаята и Джони излезе от нея преди мен", каза Мос. "Имаше буря и докато напусках стаята, се подхлъзнах по стълбите и си нараних гърба. И изкрещях, защото не знаех какво ми се е случило и ме болеше. Той се върна, за да ми помогне, отнесе ме в стаята и ми оказа медицинска помощ", заявява Кейт Мос, с което заби още един "пирон" в защитата на Амбър Хърд и определено наклони везните в полза на Джони Деп.

Моника Люински, Джони Деп, Амбър Хърд и какво мисли тя за делото между двамата бивши съпрузи

Какво мисли Моника Люински за делото на Амбър Хърд и Джони Деп

Жената, която много добре знае и какво е да си в центъра на обществен скандал

Малко след свидетелските ѝ показания обаче, докато Джони Деп очакваше решението на съдебното жури, актьорът се появи на рок концерт в северния английски град Шефилд. На същото място по същото време беше забелязана и не коя да е, а самата Кейт Мос, пишат от Daily Mail.

Джони Деп отново излезе на сцената с музиканта Джеф Бек няколко дни след изявата му в Шефилд, но този път в Лондон. Случайно или не, на събитието присъстваше отново Кейт Мос.

Фенове на Джони Деп забелязват Кейт Мос зад кулисите и бързо започват да спекулират в социалните мрежи, че двамата отново са подновили романтичните си отношения. 

Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, ако актрисата не може да плати обезщетението на актьора

Има ли достатъчно пари Амбър Хърд, за да плати на Джони Деп

И какво ще стане, ако няма

Засега няма потвърждение дали тя е била на концерта случайно, или след лична покана от страна на Джони Деп. Не е и ясно дали между тях има нещо повече от приятелство. Не може да не споменем обаче за широката усмивка на Джони Деп по време на изслушването на Кейт Мос в съда. Оставаме времето да покаже, но няма да се изненадаме, ако между двамата има и нещо повече от просто приятелство.