През последния месец чуваме доста за OnlyFans покрай решението на Сами Шийн, 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн, да се присъедини към платформата, в която се споделя предимно съдържание за възрастни.

Денис Ричардс, OnlyFans и присъединятането ѝ към сайта

И бившата жена на Чарли Шийн е в OnlyFans

Денис Ричардс е широкоскроена майка

Малко след това и нейната майка - Денис Ричардс, се почувства окрилена от дъщеря си и също реши да си направи профил в OnlyFans. Разбира се, преди тях двете сме обръщали внимание на една и две истории на жени, които твърдят, че по този начин изкарват много повече пари.

Което има и своите критици, и своите защитници. Поредната, която застава между двата лагера, е Кей Алвес. Бразилската волейболистка не крие, че има профил в OnlyFans. Какво качва в него знаят само хората, които са си платили, за да виждат съдържанието на профила ѝ.

Алвес твърди, че изкарва много повече пари от OnlyFans, отколкото от професионалната си волейболна кариера. За момента, разбира се, не мисли да спира със спорта, защото той е нейната страст, но няма намерение да изостави и платформата.

Пред Sportcast волейболистката казва, че може и да се струва невероятно за някои хора, но именно OnlyFans идват по-голяма част от приходите ѝ. Дори е по-конкретна, казвайки, че от платформата за възрастни изкарва около 50 пъти повече, отколкото от волейбола.

Маделин Райт, OnlyFans и присъединяването на футболистката към сайта

От футбола към порното

Поредната спортистка в OnlyFans

Кей Алвес твърди, че в профила ѝ няма да намерим голи снимки, а само секси такива. Според Marca, месечен абонамент за профила на Алвес струва 16 евро.