Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс - Сами Шийн, има профил в OnlyFans.

Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за сайта и решението на дъщеря си Сами Шийн

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

На това му се казва подкрепяща майка

Оказва се, че майка ѝ е доста по-подкрепяща в това ѝ решение. Миналата седмица Денис Ричардс публикува в Instagram, че всъщност се възхищава на дъщеря си за смелостта и увереността, която има.

Дори се пошегува, че ако има хора, които са готови да плащат, за да виждат нейни снимки по бански, ще обмисли сериозно дали да не си направи профил в OnlyFans. Е, очевидно е обмислила добре всичко, защото и тя вече е част от сайта.

Разбираме това от профила ѝ в Instagram, където под два поста пише, че вече е част от OnlyFans. Дори се зарича, че лично ще отговори на всеки един, който се осмели да ѝ пише. Към момента Ричардс вече има няколко публикувани поста в сайта, който обаче са видими само за абонатите ѝ.

А те пък са решили да се разделят с по 25 долара на месец, за да виждат какво публикува бившата на Чарли Шийн. В един от първите си постове тя пояснява, че все още е в процес на разучаване как работи OnlyFans, защото това е нещо ново за нея.

Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил

И дъщерята на Чарли Шийн с профил в сайта за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Денис Ричардс обещава, че ще публикува и безплатно съдържание, но пък не пояснява дали нещата, които качва в профила си, ще са типичното за OnlyFans съдържание за възрастни.