Още от "Танцуващият с вълци" знаем за слабостта на Кевин Костнър към уестърн тематиката и американската история. Все още се наслаждаваме на сериала Yellowstone, където Костнър е в пълния си блясък, а вече имаме и друго заглавие, което да очакваме.

Става дума за режисьорския му филм Horizon, за който до скоро не се знаеше много.

Сега обаче от The Wrap ни съобщават имената на актьорите, които ще видим в главните роли. И това са Сиена Милър и Сам Уортингтън, които ще се присъединят към самия Костнър, който участва и като актьор във филма.

Кевин Костнър, Horizon и продъжилтеността от 11 часа на филма

11-часовият филм на Кевин Костнър

Актьорът иска да надмине не само себе си

Horizon e описван като епична история, чието действие се простира в диапазон от 15 години преди и след Гражданската война в САЩ. Сцена на действието, разбира се, е Дивият запад, където ще видим семейни истории, конфликти с местното население и борба за оцеляване.

Не са ясни подробности за ролите на Милър и Уортингтън, но и двамата споделят възторга си от възможността да работят по такъв вълнуващ проект с истинска холивудска легенда. 67-годишният Костнър е носител на два Оскара за най-добър режисьор и най-добър филм за "Танцуващият с вълци".