"Капан за родители" е класическа семейна комедия, която излиза за първи път през 1961 г. По-популярната версия обаче е тази от 1998 г., с която изгрява звездата на Линдзи Лоън.

Полиамория в действие - истинската история на една жена, която има открита любовна връзка със семеен мъж

Какво е да имаш открита любовна връзка с женен мъж

Истинската история на една жена в полиаморна връзка

Тогава едва на 12 години, актрисата влиза в ролята на две сестри-близначки, които случайно се откриват една друга и разбират, че са били разделени при раждането. След като обединяват усилия обаче, момичетата в крайна сметка успяват да накарат разделените си родители да се съберат отново.

Историята е съвсем достойна за приятна романтична комедия. Но отвъд реализацията ѝ на екран, години по-късно се превръща и в случка от реалния живот.

Джули и Скот от Охайо, САЩ, се развеждат през 2014 г., след цели 17 години брак. И колкото и това да е трудно за двете им дъщери Рейчъл (24 г.) и Каролайн (20 г.), те приемат решението, тъй като преценяват, че именно то е правилното.

"Вкъщи имаше толкова много напрежение и конфликти. След като най-накрая пътищата им се разделиха, си казахме: "Това е правилният ход."", споделя по-голямата сестра.

Когато обаче през 2020 г. се случват ковид пандемията и изолацията, обстоятелствата принуждават двамата родители да заживеят отново заедно под един покрив. И приемат ситуацията, в името доброто за децата си.

"Беше принудително. Нито един от нас не изгаряше от желание да прекара време с другия", разказва майката.

Сестрите Рейчъл и Каролайн също са били притеснени как ще се развие това споразумение. И въпреки че в началото ситуацията не е била лесна за никого от семейството, впоследствие момичетата забелязват, че майка им и баща им всъщност малко по малко започват да се разбират все по-добре и дори да се наслаждават на компанията си.

"Те си прекарваха наистина добре заедно и това не беше шоу за пред сестра ми и мен. Но не мисля, че родителите ни забелязаха какво се случва до края на 2021 г.", споделя 24-годишната Рейчъл.

Майка ѝ Джули признава, че действително ѝ е трябвало известно време, за да осъзнае, че се влюбва отново в бившия си съпруг.

"Забелязах, че се смея много повече. Никой не ме кара да се смея толкова силно, колкото Скот", споделя тя.

След като майката преживява две тежки загуби на свои близки хора, бившият ѝ съпруг остава неотлъчно до нея и я подкрепя. Тогава и осъзнава, че семейството е всичко, което има значение за нея и четиримата наистина имат нужда да бъдат отново заедно.

Така, през цялата 2021 г. семейството живее заедно. Не минава още много време и сестрите казват на баща си, че е време да предложи нов брак на майка им. И точно това и се случва, пред развълнуваните им вече пораснали дъщери.

Втората сватба на Джули и Скот се случва на 28 декември 2023 г. Въпреки че на церемонията присъстват само близки, тя е излъчена и онлайн в TikTok и дори е гледана от милиони потребители, пише Today.

@gachelraede

successful parent trap ????????

♬ WAR IS OVERRR - sarah????

"Край на войната. Родители ни са официално женени и вече не сме деца на разведени. Успешен капан за родители", гласи описанието към видеото от събитието. А коментарите под него преливат от хубави пожелания.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

Сега сестрите Рейчъл и Каролайн нямат притеснения дали вторият брак на родителите им ще се получи. По думите на момичетата двамата са научили много ценен урок за прошката, израстването и търпението.