С наближаването на премиерата на "Барби" (21 юли) феновете стават все по-нетърпеливи. И дори още преди да са гледали филма за популярната кукла, вече питат дали има подобни планове и за половинката й Кен.

Грета Гъруиги и диагнозата, с която се е сблъскала режисьорката на "Барби"

Диагнозата, с която се е сблъскала режисьорката на "Барби" Грета Гъруиги

Която не ѝ пречи да бъде толкова успешна

По време на световната премиера на "Барби" в Лос Анджелис, която се състоя в неделя, 9 юли, режисьорката на филма Грета Гъруиг отговаря и на този въпрос.

"Честно казано, просто съм съсредоточена върху това този филм да излезе и кръстосвам пръстите на ръцете и краката си. Тогава ще видим какво ще се случи след това", споделя Грета Гъруиг пред Entertainment Tonight.

Снимка 625761

Източник: GettyImages

Предвид че на режисьорката ѝ предстои и работа по два нови филма от света на Нарния за Netflix, става ясно, че графикът ѝ е натоварен и едва ли идеята за филм за Кен в момента е на преден план.

Освен това, както самата Грета Гъруиг разкри, през август навършва 40 и за рождения си ден мисли да организира голямо парти с много танци. Явно идеята за него е вдъхновена от филма "Барби", за който голяма част от екипа е трябвало да се научи да танцува. Много вероятно е покрай снимките и режисьорката да е усвоила някои движения, които да демонстрира на купона си.

Както може и да се очаква, на снимачната площадка на "Барби" е било доста забавно. Потвърждава го и Грета Гъруиг: "Всички бяха толкова щастливи, че са там. Мисля, че можехме да продължим да снимаме този филм още три месеца и всички просто щяха да си кажат: "Страхотно! Нека научим нова хореография и да го направим пак."

На премиерата на филма Марго Роби, която е в ролята на Барби, пък споделя, че филмът е направен както за деца, така и за възрастни. И докато малчуганите биха се впечатлили от пресъздадения за голям екран розов свят на известната кукла, то възрастните най-малкото биха открили себе си в някой от героите.

"Хрониките на Нарния" - Netflix готви два филма с режисьор Грета Гъруиг

След "Барби" е ред на "Хрониките на Нарния"

Какво ли ще забъркат Netflix и Грета Гъруиг

Райън Гослинг, който изиграва Кен, не пропуска да поздрави колежката си Марго Роби за работата ѝ по филма, в който тя не само е в главната роля, но и продуцира. "Тя създаде това, тя го сбъдна по всякакъв начин и е брилянтно", споделя актьорът.