Любовта е сила, която надхвърля обществените норми, надделявайки над несгодите и предразсъдъците. Стоплящата сърцето история на Текси и Ана е мощно свидетелство за непоклатимата сила на тяхната любов, която се противопоставя на всичко и всеки. Въпреки че са изправени пред обидни коментари и дори заплахи, Текси и Ана са доказали, че любовта не познава граници и може да преодолее всички препятствия.

Анна Галкина - момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води

Момичето, което пие кафето си на -27°C и в ледени води

Откачените забавления на една рускиня

Любовната история на Текси и Анастасия започва в началото на 2020 г., като случайна среща, която води до дълбока връзка. Анастасия, по-известна като Ана, първоначално е назначена като гримьор на Текси. Двете не знаят, че тази професионална връзка ще прерасне в дълбока романтика. Тяхната любов разцъфтява в споделени моменти и истинско разбирателство, което ги тласка към съвместно бъдеще.

Живеейки в Чикаго, Илинойс, двете обаче бързо осъзнават, че тяхната история няма да мине без предизвикателства. Миниатюрният ръст на Текси, резултат от нейния синдром на Кени-Кофи, води до обидни коментари при лични и виртуални срещи. Синдромът на Кени-Кофи е рядко наследствено заболяване на скелета, заради което Текси е с размерите на малко момиче. 

"Най-кофти ми става, когато ми кажат: "Защо позволяваш на дъщеря си да се облича така?" или "Защо дъщеря ви е гримирана?", споделя пред E!News Ана.

Гримьорката, която очевидно е доста по-висока от Текси, често се оказва обект на омразни коментари, поставящи под въпрос избора й на партньор. "Винаги ще се сблъскваме с присъда. Не ме интересува кой ме съди за това, че я обичам", категорична е обаче тя.

Текси нежно нарича Ана нейния "щит". Непоколебимата подкрепа и защитна позиция на Ана срещу онлайн хейтърите позволяват на Текси да се справи със собствените си комплекси, заради ръста, който има, признавайки, че вече не ѝ се налага да се справя с трудностите сама. Ана е до Текси през цялото време, предпазвайки я от негативизъм и доказвайки, че любовта винаги ни дава чудесна защита срещу омразата.

Шона Рей - жената, която на 23 г. изглежда като 8-годишно момиченце

Тя е на 23 г., но изглежда като 8-годишно дете

Ожесточената битка с агресивна форма на рак на мозъка оставя редица последствия в живота й

Текси и Ана продължават да се противопоставят на обществените норми и очаквания. Текси, която описва себе си като "най-малкия артист в света в социалните медии", вече има натрупани доста последователи в платформи като TikTok и Instagram. Там тя споделя с последователите си страстта си към танците и открито обсъжда състоянието си.