Естествено че когато майка и дъщеря застанат една до друга, е много интересно. Не само заради неизменните сравнения, които всички машинално започваме да правим, но и заради начина, по който те двете непредубедено започват да си подхвърлят реплики, които издават малки детайли от живота и връзката помежду им.

А когато майката и дъщерята са толкова известни колкото Гала и Мари Константин, става повече от интересно.

Макар да се изявяват професионално в различни среди (телевизия и интернет), реално двете работят в една област - тази на създаването на съдържание. Затова и предизвикателствата им си приличат по още нещо: те са сложни, ежедневни и изискват време - и за майка, и за дъщеря. Изискват и да си истински жонгльор в света на технологиите, с което и двете нямат никакъв проблем.

Хъсът към работата, с който всички добре я познаваме, Гала очевидно е предала и на дъщеря си. Мари Константин пък може и да няма нейния опит, но уверено върви по стъпки ѝ. Защото да си инфлуенсър може да бъде и доста по-сложно от това да си водещ на телевизионно предаване.

Точно поради тази причина Гала е готова ожесточено да защитава онова, което Мари прави, пред хората, за които работа в социални мрежи просто не съществува.

Грешат ли тогава младите в нещо? Как се изразява любов чрез новите технологии? И каква е съдбата на една четирилистна детелина в чантата на Мари Константин? Тези и още любопитни подробности от ежедневието на двете има в специалното им видео интервю.

Текстът и видеото са реализирани с подкрепата на Samsung

Видео: Иван Христов @ivan_hristov

Локация: Mediterra Restaurant & Wine Bar, Grand Hotel Millennium Sofia