Гери Петкова е инфлуенсър, влогър и актриса в няколко уеб сериала. Влизайки от роля в роля, тя успява да бъде интересна за публиката си, смело използва силата на съвременните технологии и сбъдва мечтите си една след друга.

В различните социални мрежи Гери успява да ни покаже и различните си лица. Но не защото иска да заблуди някого, а напротив - защото и тя, като повечето млади хора, обича да експериментира и познава силата на интернет.

Така в Instagram ще видим яки моменти от ежедневието й, споделени предимно чрез селфита, заснети на верния й помощник - камерата на телефона Galaxy Z Flip3. Като всяко момиче на нейната възраст, и Гери обича веселите компании, споделените с приятели хубави моменти, стилните дрехи и грима, разбира се.

В YouTube Гери се снима в сериали, няма проблем да се покаже сутрин без грим и е готова да направи почти всичко за (поне) 24 часа. Яде само сладолед, прави всичко наобратно, живее в кола или яде само от бензиностанции. Ще я видим да поръчва храна и със затворени очи, да звъни на свои фенове и да отговаря напълно откровено на горещите им въпроси.

Звучи натоварено, нали? Но дали е така, как минава един неин ден, от кого се вдъхновява и колко важна част са технологиите в ежедневието й, разбираме от специалното й видео интервю.

Текстът и видеото са реализирани с подкрепата на Samsung

Видео: Иван Христов @ivan_hristov

Локация: Vienna Café & Restaurant, Grand Hotel Millennium Sofia